English Svenska  
 


Hem
Smile team
Smile Design
Estetisk Tandvård
Smile Makeover
Smärtfri Tandvård
Tandblekning »
Tandställning
Bonding
Kosmetisk Contouring
Vita fyllningar/inlays
Porslinsfasader »
Kronor
Tandersättning
Bryggor
Estetiska Proteser
Implantat
Priser & Garantier
Resa
Kontakta oss
Referral service
Referenser
 

 

Tandställning

Det är verkligen irriterande att ha en tand som sticker ut och fördärvar hela leendet. Du kan inte ens le utan att just den tanden sticker ut. Vid ocklusion dvs. felbett eller att tänderna är snedställa är inte bara en fråga om estetisk utseende, utan orsakar onödig slitage på dina tänder samt kan orsaka bl. a. spänningshuvudvärk. Det har blivit allt mer vanligt att vuxna väljer att använda tandställning i sin behandling.

Det finns olika typer och färger på tandställning. Normal behandlingstid är 1,5 - 2 år. Beroende på tandställningens konstruktion skall tandställningen efterspännas var 6:e eller 12:e vecka.

Raka tänder utan Tandställning
Om du har sneda tänder som du vill korrigera och du inte vill använda tandställning finns det i de flesta fall alternativ som kronor och porslinsfasader som kan göra dina tänder rakare, vackrare, vitare utan tandställning. Detta kräver inte bara stort protetiskt kunnande av din tandläkare, då hänsyn måste tas till både bett och utseende, utan det krävs att tandläkaren har ett artistiskt kunnande för att fram ett vackert leende.

 

 

 

 
 
         
Estetisk Tandvård   Innan du åker Kontakt, Förfrågan & Villkor
       
Copyright © 2020 Medica Travel, All Rights Reserved


Månadens leende :)