English Svenska  
 


Hem
Smile team
Smile Design
Estetisk Tandvård
Smile Makeover
Smärtfri Tandvård
Tandblekning »
Tandställning
Bonding
Kosmetisk Contouring
Vita fyllningar/inlays
Porslinsfasader »
Kronor
Tandersättning
Bryggor
Estetiska Proteser
Implantat
Priser & Garantier
Resa
Kontakta oss
Referral service
Referenser
 

 

Total Smile Makeover för dina tänder


Skapa det perfekta leendet!
Estetisk tandvård kräver en tandläkare med många års erfarenhet, senaste teknik och förmågan att tänka "utan för boxen" vilket inte kan läras på någon tandläkarhögskola. Tandläkaren måste ha en artistisk förmåga för att uppnå det allra bästa resultatet för patienten. Varje person är unik och har olika estetiska problem och varje patient vill ha ett unikt utseende.

Estetisk tandläkare dr. Anna Sarzynska kommer att diskutera vad som kan förbättras genom en total Smile Makeover.

För att du skall se hur dina tänder kommer att se ut, tar tandteknikern Jerzy Lasowski fram en 3D-modell som du kan ta upp och undersöka. Du kan se hur resultatet kan se ut och vi kan kontrollera funktionen på de nya tänderna. Detta görs innan tandläkaren rör dina tänder. Innan arbetet påbörjas tas en behandlingsplan fram och du vet hur mycket en Smile Makeover kommer att kosta.

   

Se ditt nya leende
När du är redo att fortsätta, görs en sk. Mock-Up av 3D modellen där du nu kan prova de nya temporära tänderna i din mun. Dessa kan justeras efter behov. De temporära tänderna kopieras och används som underlag för de nya tänderna.

   

Hela och rena tänder innan det estetiska arbetet kan påbörjas
Innan tandläkaren påbörjar arbetet med ditt nya leende. Dina tänder och tandkött måste vara fri ifrån infektion innan Smile Makeover kan påbörjas. Alla dina gamla fyllningar, kronor tas bort och dina eventuella hål lagas. Därefter görs tandstensborttagning. Hur lång tid detta tar beror på i vilket skick dina tänder är i.

   

Ditt nya leende
Tandläkaren preparerar och slipar tänderna efter modellen och tar sedan ett nytt avtryck. De nya porslinsfasaderna/kronorna framställs för hand. Porslin läggs på flera lager på den ny porslinsfasaden/kronan och tandytan finjusteras och finmålas för att få ett naturligt tandutseende. Detta tar ca. 7-9 arbetsdagar beroende på hur många porslinsfasader och kronor som skall tillverkas. När detta är gjort, cementeras de nya porslinsfasaderna eller kronorna på plats. Tandläkaren finjusterar och slipar bort överflödigt cement och gör ett sista bittest för att se att allt sitter som det skall. Arbetet med ditt nya leende är klart.

 

 
 
         
Estetisk Tandvård   Innan du åker Kontakt, Förfrågan & Villkor
       
Copyright ©2020 Medica Travel, All Rights Reserved


Månadens leende :)