English Svenska  
 


Hem
Smile team
Smile Design
Estetisk Tandvård
Priser & Garantier
Resa
Checklista
Om Gdansk
Aktiviteter
Flyg
Hotell
Kontakta oss
Kontakt
Fråga tandläkaren
Förfrågan
Vi ringer dig
Referral service
Referenser
 

 

Checklista

Här är checklistan som hjälper dig att planera din Smile Design behandling. Läs denna sida steg för steg för att veta allt innan du åker.

1 - Fyll i formuläret Online Konsultation
För att vi skall kunna ge dig all information om priser, eventuell ersättning ifrån Svenska försäkringskassan, behandlingsförslag, flyg och hotell och vi behöver veta din hälsostatus och tandstatus innan du kommer till oss, information vad du vill göra och när du har möjlighet att komma. Bifoga gärna bilder och röntgenbilder om du har några.

   

2 - Vi kommer att ge dig information hur mycket en Smile Design kommer att kosta dig
När du få prisuppskattning och behandlingsplan ifrån oss skall nu veta följande: vad som ingår, hur mycket din behandling kommer att kosta, hur lång tid behandlingen kommer ta och möjliga lediga datum. Med denna information kan du ta ett informerat beslut om behandlingen är rätt för dig.

Kontrollera spamfiltret om du inte har fått ett svar inom 24 timmar ifrån oss. Vi svarar på alla förfrågningar inom 24 timmar.

   

3 - Välj lämpligt flyg och hotell
När du har bestämt dig är det dags att välja flyg och boende.

Flyg: Vi kan rekommendera att flyga med Wizzair (www.wizzair.com) som flyger mellan Malmö, Göteborg och Stockholm till Gdansk. Normalpriset är 300-400 kr t/r beroende på när du bokar biljett. Det tar ca. 40-50 minuter att flyga. Läs mer om flyg till Gdansk »

Hotell: Det finns ett stort urval av hotell, lägenheter och hostel runt kliniken. Läs mer om Hotell i Gdansk ». Vi hjälper dig att boka hotell.

   

4. När du har valt flyg och boende
Säg till via email eller telefon när du kan komma. Vi bokar in allt här på plats i Gdansk. Allt du behöver göra är att boka flyg.

 

5 - Bekräftelse
När allt är bokat kommer du få via email en bokningsbekräftelse innehållande all information om din behandling samt praktisk information om hur allt fungerar på plats.

 

6 - Hämta mig på flygplatsen
Vi erbjuder fri flygplatstransfer för all patienter. Resan tar normalt 20 minuter i normal trafik.

 

7 - Konsultation med tandläkare/kirurg
Smile Design Teamet kommer att svara på alla dina frågor och gör eventuella tester, röntgenbilder samt spikar behandlingsplan och priser.

 

8 - Genomför behandlingen
Behandlingen börjar när du har accepterat behandlingsplanen.

   

9 - Betalning

Kirurgi: Efter konsultationen, men innan operation.

Tandvård: Efter varje tandläkarbesök. För protetiska arbeten betalar du 50% av kostnaden av kostnaden för protetik när arbetet med protetiken påbörjas och resterande när arbetet är färdig.

Betalningen sker i Polska zlotych. De vanligaste betal- och kreditkorten accepteras också.

   

10 - Åk hem med ett leende :)
Innan du lämnar kliniken, kommer du få instruktioner av tandläkaren/kirurgen hur du skall sköta ditt nya leende.

 

Eftervård
Följ instruktionerna noga som du har fått av din tandläkare/kirurg. Du kan alltid kontakta din tandläkare/kirurg om du får problem eller undrar över något. Du är alltid välkommen att komma tillbaka till oss.

Kontroller
För att garantin skall gälla, är det viktig att du kommer till tandläkaren för en kontroll en gång per år. Har du genomfört kirurgi, är första kontrollen 6 månader efter operation.

Ta det första steget till ett vacker leende redan i dag!

 

 
 
         
Estetisk Tandvård   Innan du åker Kontakt, Förfrågan & Villkor
       
Copyright © 2020 Medica Travel, All Rights Reserved


Månadens leende :)