English Svenska  
 


Hem
Smile team
Möt Smile Teamet
Rundtur på kliniken
Dental Labbet
Smile Design
Estetisk Tandvård
Priser & Garantier
Resa
Checklista
Om Gdansk
Aktiviteter
Flyg
Hotell
Kontakta oss
Kontakt
Fråga tandläkaren
Förfrågan
Vi ringer dig
Referral service
Referenser
 

 

Avancerat Dental Labb hos tandläkaren

Tandläkare Anna Sarzynska har ett dental laboratorium på samma våning som kliniken. Detta ger tandteknikern bättre möjligheter att individuellt anpassa färg och form medan du är hos tandläkaren.Jerzy Lasowski
- Tandtekniker och konstnär

Det är ganska ovanligt att någon samtidigt både har färdigheter i både medicin och konst. Jerzy Lasowski är en av få mest engagerade keramiker som tar protetik till en konstart där maximal uppmärksamhet ges till detaljer och som kan få en tand att se ut som en av dina egna tänder.

Det är ett flertal faktor som påverkar det upplevda resultatet: Färgstyrka, ytstruktur, anatomisk form, symmetri och glans. Det är dessa egenskaper som får tanden att se ut som en riktig tand.

Genom att använda högt utvecklad teknik kommer tandtekniker Jerzy Lasowski att ta fram tänder som du själv vill att de skall se ut.

 

Tandtekniker. Lasowskis holistiska passion för tänder har påverkat många patienters liv.

Vårt team av smile specialister bevisar att kommunikation är nyckeln till förverkligande av patiententens önskemål och skapa ett leende som säger mer klart än ord kan förmedla.


Dental labbet använder högkvalitativt porslins och bonding material, vilket ger dig längre hållbarhet och naturligt resultat.

I Dental Labbet kan du välja färg, form på kronor, porslinsfasader och proteser.


För exakta tandarbeten, Dental Labbets kronor, bryggor och porslinsfasader är handgjorda eller med CAD/CAM teknik. Du behöver inte göra några kompromisser när det gäller estetik, funktion och hållbarhet.

 
 
         
Estetisk Tandvård   Innan du åker Kontakt, Förfrågan & Villkor
       
   
Copyright © 2020 Medica Travel, All Rights Reserved


Månadens leende :)