English Svenska  
 


Hem
Smile team
Smile Design
Introduktion
Estetiska principer
Personlighet
Smile Makeover
Estetisk Tandvård
Priser & Garantier
Resa
Kontakta oss
Referral service
Referenser
 

 

Ditt leende avslöjar din personlighet

Vi lär oss tidigt att olika ansiktsdrag och ansiktsuttryck kan sorteras in i olika personlighetstyper. Detta är ofta baserat på inlärda stereotypiska mönster och erfarenhet av olika typer av människor.

Attribut som ger dig personlighet


Håret

 

Håret ramar in ansiktet och ger individen personlighet och karaktär.

Håret talar ett eget språk. Hårets längd, färg, struktur och frisyr speglar din personlighet, sexualitet och själstillstånd. Folk som t.ex. färgar håret svart lider ofta av depression.

 

Ögon


 

Ögonen och dess omgivningar har stor betydelse för en persons utseende och utstrålning. Med eller utan glasögon påverkar också en persons personlighet.

Ljusa ögonfärger anses vara vackrare än mörkare ögonfärg.

 

Näsa

 


Näsans form och storlek har en central betydelse för utseendets individuella särdrag och personlighet. T.ex. en örnnäsa kännetecknar oberoende och stark vilja medan en liten näsa kännetecknar blyghet.

 

Kinder och Haka

 

 

 

Kinderna och hakan ger en person karaktär. En markerad haka ger t.ex. ett maskulint, auktoritativ och envis intryck medan en kort haka kännetecknar blyghet och ödmjukhet.

Höga kindknotor kännetecknar självsäkerhet, extrovert personlighet.

 

Öron

 

 

Öronen säger också något om din personlighet. Utstående öron kännetecknar nyfikenhet och kreativitet. Öron tätt intill huvudet kännetecknar att personen är organiserad och sparsam.

Läppar

 

 

Fylliga och runda läppar kännetecknar omtänksamhet och stora läppar kännetecknar generositet.

Tänder

 

Dina två framtänder tala om din ålder. När du är ung är de två framtänderna (pos 11, 21) rektangulära med runda hörn. Med åldern blir framtänderna mer fyrkantiga hörnen mer raka.

Tänderna sidan om de två framtänderna (pos 12, 22) talar om ditt kön. Kvinnor har mer rundade och kortare tänder än de två framtänderna (pos 11, 21) medan männens tänder är nästan lika långa som de två framtänderna.

Personlighet kan ofta bestämmas med hjälp av formen på hörntänderna. Ju mer spetsig och framtänderna hörntänderna är, desto mer aggressiv och kraftfull personlighet. Motsatsen är runda och tillplattade hörntänder som ger en mer passiv och ödmjuk personlighet.

Tandgnissling säger också en del om personlighet och livsstil. såsom stress, ångest, ilska och tävlingsinstinkt.

 

Ta en titt på ditt leende i en spegel! Vad säger dina tänder, öron, näsa, hår, hud, läppar och ögon om dig själv och återspeglar de din sanna personlighet? Denna aktivitet visar endast hur viktig ditt leende är hur du uppfattas av andra. Du kan inte ändra din personlighet! Du är den du är, men du kan ändra det som går att ändra. Smile Teamet älskar att skapa vackra leenden som speglar personens rätta personlighet och samtidigt förbättra patienters självkänsla.

 

« Estetiska principer
     
 
 
         
Estetisk Tandvård   Innan du åker Kontakt, Förfrågan & Villkor
       
Copyright © 2020 Medica Travel, All Rights Reserved


Månadens leende :)